Zimovanje na Vlašiću | Od skijaških staza do ljekovitih izvora

Vlašić je planina koja se nalazi u središnjoj Bosni i Hercegovini i predstavlja odličnu destinaciju za zimovanje. Nalazi se na nadmorskoj visini od oko 1933 metara, što je idealno za skijanje i snowboardanje. Skijaški centar Vlašić ima nekoliko staza za skijanje i snowboardanje različitih nivoa težine, tako da je ovaj planinski centar idealan za skijaše svih nivoa stručnosti.

Planina Vlasic

Pored skijanja i snowboardanja, Vlašić nudi i mnoge druge aktivnosti za one koji žele da iskoriste svoje boravke na planini. Možete se šetati šumama ili se opustiti uz toplu čokoladu u nekom od mnogobrojnih kafića i restorana na planini. Ako volite avanturu, možete se oprobati u jahanju ili vožnji biciklom po snijegu.


Vlašić je takođe poznat i po svojim ljekovitim izvorima i termalnim vodama, tako da se možete opustiti u nekom od spa centara i uživati u raznim tretmanima i masažama.

Skijaska staza Vlasic

Ukoliko želite da provedete zimovanje u mirnom i opuštajućem okruženju, Vlašić je prava destinacija za vas. Sa svojim skijaškim stazama, prelijepim šumama i raznim mogućnostima za aktivan odmor, ova planina će vas sigurno očarati.

Objavi komentar

0 Primjedbe